Appel Notarissen Estate-planning_2

Familierecht en Estate planning

Uw samenlevingscontract of testament moet periodiek worden getoetst aan de normen van vandaag. Wij zijn u graag behulpzaam bij het toekomstproof maken van uw notariële documenten.

Huwelijkse voorwaarden kunnen u juridische bescherming bieden. Neemt u contact op met Appel Notarissen over de voordelen van een sluitend huwelijkscontract.

Als aangesloten kantoor bij de VMSN is Appel Notarissen een kwalitatief hoogwaardige partner in het begeleiden van uw scheiding. Het bemiddelen in stukgelopen relaties (mediation) en het opstellen van convenanten en overeenkomsten hoort daar bij.

Neemt u contact op met kandidaat-notaris mw mr. Carolien de Geus voor uw scheidingsgesprek. U bent bij haar in vertrouwde handen.

Een Levenstestament?

Een van de eerste stappen bij het opstellen van een levenstestament is nadenken over wie u in vertrouwen wilt nemen en wat diegene later namens u allemaal mag doen. Het gaat daarbij om vragen als: wie mag namens mij de bankzaken regelen? Wie neemt straks mijn medische beslissingen? En wie zorgt er voor mijn huisdier als ik dat zelf niet meer kan? Wat u aan wie toevertrouwt, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.
Appel Notarissen vertelt u graag over de waarde en het belang van een levenstestament.

Dienstenoverzicht
Estate-planning
Echtscheidingsspecialist
Erfrecht
Bemiddeling bij boedelafwikkeling
Levenstestament

Neemt u voor meer informatie contact op met onze specialisten


mr Jan Salman
→ mail


mr Carolien de Geus
(ma, di, do, vr-ocht)
→ mail


mr Henry Vermulst
(ma t/m vrij)
→ mail


Margot Blauw
(di, wo, do)
→ mail

APPEL NOTARISSEN

MET RECHT ONTZORGD